Rosa Rosor

En rookie's trädgårdsbestyr på 300 m2

Ikea & Cupcakes

Idag tog jag och äldste sonen en tur till IKEA Bäckebol. Han skulle inhandla en spegel. En stoooor spegel blev det! Han behöver ju en stor eftersom han gillar att spegla sig - har blivit väldigt fåfäng. Men så är han ju 14 oxo. Jag passade på att köpa lite nya fräscha lakan och påslakan. På Mediamarkt fick jag äntligen köpt ett nytt objektiv till min Canon. Det blev ett fast objektiv. Jag begav mig ut i solen på em och testade det och ja jag är väldigt nöjd.
 
Innan middagen gjorde jag vaniljcupcakes med hallonfrosting på philadelphia, hallon och vispgrädde. De blev supergoda men väldigt mäktiga. Nu blir det soffan resten av kvällen. Imorgon är det jobb igen... helgerna går alldeles för fort tycker jag.
 
Igår fick maken en bukett rosor eftersom han - utan att ha tränat skidor innan - klarade av att sig igenom hela kortvasan på 3 mil. Vilken bedrift. Han var dock ganska ynklig idag och hade ont över allt... Själv hade jag aldrig utsatt mig för plågan att åka skidor i 3 mil. Finns väl roliga saker att göra, eller?! Men de som gör det är såklart beundransvärda.
 


 
 
 
 

Taggar: Cupcakes med hallonfrosting IKEA

Kommentera inlägget