Rosa Rosor

En rookie's trädgårdsbestyr på 300 m2

Växthuset är klart!

Äntligen är allt så gott som klart! Det saknas en list på baksidan som vi fått eftersända från ByggHemma.
De senaste dagarna har jag slitit med att plantera alla växter i större krukor och burit ut dem i växthuset. Även sommarblommor, kryddor och ett litet olivträd har fått flytta in. Just nu håller jag på att känna in hur alla saker ska placeras och det är inte riktigt klart ännu. Jag tror jag måste "bo in mig" först. Men jag och maken är väldigt nöjda.

 Visst blev det fint?!
 
 
 
 
 
Litet gulligt olivträd
 
 
Timjan, persilja och rosmarin
 
 
Bifftomat samt minigurka
 
Körsbärstomater
 
Minipaprika samt chili monkey face
 
Sommarblommor
 
Salvia och små tomatplantor
 
 
 
Inredning från Gekås i Ullared: rosa och svarta krukor, små gröna och rosa plastkrukor, gröna tubtrugs, smideskrona, liten solcellsfågel, olivträd, solcellsslinga samt hjärtformat fågelbad i betong.

Taggar: Bifftomat, Fågelbad, Gekås, Körsbärstomater, Minipaprika, Rosmarin, Solcellsslinga, Timjan, Tubtrugs

Kommentarer (3)

Åh vad vackert växthus! Ett sådant skulle jag inte tackat nej till. Har själv odlingslådor vilket fungerar fint... om man bortser från alla mördarsniglar som jag ständigt bråkar med

Svar: Tack Nathalie! Det ska bli intressant att se vilka växter som överlever därinne :)
Nej mördarsniglar är inte kul! Vi har också en hel del tyvärr... Vid våra odlingslådor har vi lagt sten och sand och det verkar de inte gilla. Sedan finns det ett medel som heter "snigelfritt" som jag tycker fungerar bra. Lycka till med dina odlingar!kram Pernilla
Om mig

Tackar! Sten o sand har jag aldrig hört om men jag funderar starkt å o investera i koppartejp. Det var dock värre förra året så förhoppningsvis får man lite skörd i år =) Ha en fin dag!

Vilket ursnyggt växthus!. Jättefina bilder!. Så roligt att titta på!. :)

Svar: Tack Carina - vad roligt att du roligt att du gillar växthuset! Vi är supernöjda. Det ska bli spännande att se hur det går med alla plantor.Titta gärna in igen och må så gott!
Kram :)
Om mig

Kommentera inlägget